Seuran 80 -vuotisjuhlavuositapahtumat aloitettiin hallikisoilla Haaparannan Aspen hallilla la 4.2. , kisat olivat samalla osatapahtuma viikonloppuna Kemissä vietettävää TUL Joy Games –tapahtumaa.

Alkuun heti kiitokset urheilijoille ja toimitsijoille, kisajärjestelyt sujuivat ja toivottavasti kilpailijoille jäi mukavia muistoja Haaparannalla käynnistä.

Parhaista tuloksista vastasi Pohjan Koiton Katja Kangas alittamalla ainoana naisena 8 sekunnin rajan  60 m:n pikapyrähdyksessä (7,96) sekä voittamalla pituuden tuloksella 565.  Veera Pudas (VKV) on vakiinnuttanut myös pituustuloksensa 5 m:n paremmalle puolelle, hypäten nyt 515, ennätys on tammikuussa hypätty 524 HSKT:n kisoissa.  Veera juoksi myös ennätyksensä 200 m:llä 27,04 ollen toinen, juoksun voitti seurakaveri Mette Baas ajalla 26,39.

T15 sarjassa kaksoisvoiton nappasivat pituudessa Tiina Taskinen ja Tiia-Noora Anttila, 5 metrin rajapyykki lähenee molemmilla Tiina 495 ja Tiia-Noora 484, tytöt ottivat kaksoisvoiton myös 60 m:llä sekä 200 m:llä.

Sofia Heikonen ylitti 165 cm:n korkeudella olleen riman ja tähtäimenä on omaikäisten SM hallikisat.

Myös nuoremmat tekivät omia ennätystuloksiaan, sokerina pohjalla mainittakoon Onni Hirsivaaran seivästulos P9 sarjassa 210, joka sivuaa ikäluokan Suomen halliennätystä.

Tutustu tuloksiin täältä.