Sofialla oli puhdas sarja 166 cm asti ja se ratkaisi korkeuden voiton, kun jäljellä olleet molemmat pudottivat 169 cm:n korkeudella olleen riman kolmesti. Toiseksi tulleella Emma Nymanilla IF Kraft oli pudotus alla 163:sta.  Joten kulta matkasi Kemiin.

Tiia-Noora ja Tiina kannustamassa katsomossa

Tulos 166 oli tämän kauden halliennätys, mutta Sofian ennätys 171  on kesältä 2016.

Olivia B. juoksi N17 mestariksi 300 m:llä uudella ennätysajalla 40,53.  Olivia juoksi kahdeksannessa erässä ja sai jännittää viimeiseen eli 10:teen erään asti, jossa Pohjan Koiton kova kilpakumppani Emma Mäkikallio starttasi. Tulosluettelossa Emman perässä on DQ eli vilppilähtö tai ratarikko ja voitto varmistui.

Mette juoksi tänään 200 m:n loppukilpailussa sijoittuen kolmanneksi ajalla 24,71.  Kisan voitti Viivi Lehikoinen Helsingfors IF 24,48 ja toinen oli Sara Francis Kiuruveden Teräs 24,60.  Hallissa kaarteiden vuoksi on loppukilpailu hieman erikoinen eli juostaan kahdessa erässä. Ensimmäisessä erässä radoilla 3 ja 4 juoksevat alkuerien kolmas ja neljäs sekä 2 heikointa aikaa ja toisessa erässä alkuerien ykkönen ja kakkonen radoilla 3 ja 4 sekä alkuerien viides ja kuudes.  Eli Mette juoksi eri erässä kuin Viivi ja Sara. Veera juoksi myös 200 m:n alkuerissä oman ennätyksensä 26,39 (26,99), ollen 12,

Alina juoksi oman ennätyksen N17 1500 m:llä 5.31,46 ja Olivia H hyppäsi seivästä 320, jolla sijoitus 6.

Sm-kisoissa jaetaan mitali myös voittajan valmentajalle eli Ari-Pekka Heikonen / Sofia, Jani Hirsivaara / Mette ja Olivia B. / Marja Salmela saivat myös mitalin kotiintuomiseksi.

Veera ja Mette odottelevat 200 m:n alkuerien alkamista

Olivia H. seuraa seiväskisan eteneistä

Olivia ja Marja

Alina eturivissä oikealla

Palkintojenjaon eli klo 19,00 jälkeen pääsevät starttaamaan kotimatkalle.

Upea kisaviikonloppu meidän nuorilta kilpailijoilta, kiitokset myös valmentajille ja kotijoukoille! Nyt kesää kohti!