Muutama poisjäänti oli ennakkoilmoittautuneista, lajinsa osallistuii 71 urheilijaa ja he suorittivat 146 lajia eli vipinää Aspen -hallissa oli muutaman tunnin ajan.

Naisten 60 m:n ja 200 m:n lajisuorituksia odotti mielenkiinnolla olihan lähtöviivan takana lähes koko nais/tyttökaartimme N16 – N sarjaan asti  Osa porukasta juoksi 60 m:llä ainoastaan alkuerät ja keskittyi sen jälkeen 200 m:n loppukilpailuun. Alkuerissä Mette Baas juoksi parhaan ajan 7,87 ja Veera Pudas paranteli omaa ennätystään numeroihin 7,97, samoin Tiina Taskinen juoksi enkan 8,08. Pohjan Koiton Emma Mäkikallio voitti loppukilpailun ajalla 7,89.  Jyrkkäkaarteisen Aspenin 200 m:ä voitti Mette ajalla hyvällä 25,28,

Pituudessa voiton nappasi hienolla tuloksella 537 Olivia Bojang, hänet erikoispalkittiin monipuolisesta lajiosallistumisesta ja tulokkaana.  Oliviahan kilpailee sarjassa N16,  N seipäässä Henriikka Könönen Kuivasjärven Aura nappasi voiton tuloksella 390 ja kakkostilasta kovan taiston kävivät Olivia Härkönen/VKV ja Emilia Tuomaala Saloisten Salama, Olivian hyppytilasto oli edullisempi  ja sijoitus toinen tuloksella 325.

Nuoremmissa sarjoissa näkyy molempien Merilapin seurojen sekä Alatornion Pirkkojen sekä VKV nuorten hyvä taso valtakunnallisestikkin katsottuna. AlatP:n tytöt  mm. Nea Salo T13 200 m / 28,00, Emma Raappanan korkeustulos 155.  Seuramme omat junioreista mm. Onni Hirsivaara juoksi 60 m aidat ikäluokkansa P10 kärkiaikaan 11,47, jolla sijoitutaan kaikkien aikojen listalla sijalle 53. Onni ylitti seipäässä tuloksen 215.  Omia ennätyksiään paransivat myös Lotta Pudas, Ella Martimo, Milla Kumpula, Sarisa Mooltreepakdee, Anniina Piipponen ja Felicia Bojang että Kalle Hirsivaara.   Tutustu rarkemmin tuloksiin tämän linkin takaa. 

Kiitokset kaikille toimitsijoille kilpailujen erinomaisesta läpiviemisestä!