Mikkelin sunnuntain kisapäivä sai niin kotona olevat kuin paikan päällä olleet hyppimään riemusta.  Hienon eilispäivän menestys sai upean jatkon KULTAA 4X400 m:llä SM-viesteissä ja millä ajalla 3.47,76, aikahan on tietenkin uusi piirin ennätys.  Aiempi ennätys 3.52,18 parani rutkasti.  Joukku: Ida Ravaska, Veera Pudas, Erika Utriainen ja Mette Baas.

Myös N17 joukkue osallistui pitkään viestiin, heillä matkana oli 4×300 m.  Aika 3.01.04 ei vielä riittänyt loppukilpailuun, mutta tulevaisuudessa; mitä ”isot edellä, niin sitä pienet perässä” Joukkueen jäsenet ovat kaikki tänä vuonna täyttäneet 16 vuotta, joten sarja ensi vuonna on edelleen N17, joukkueessa juoksivat Tiina Taskinen, Tiia-Noora Anttila, Olivia Härkönen ja Olivia Bojang.

Onnittelut kaikille, kausi päättyi juhlaan!   Katsotaan uudelleen:  Naiset 4×400 m Mikkeli

Vasemmalta: Erika, Veera, Ida ja Mette (Kuva: Salla Turpeinen/ Lapin Kansa)

,