SM-viestit alkoivat tänään Mikkelissä.  Meiltä tänään oli mukana 2-joukkuetta: N17 ja N, jotka molemmat juoksivat satasen viestin.

N 17 joukkue pinkoi omassa alkuerässään kolmanneksi ajalla 51.15.  Oulun aluemestaruuskisoissa nelikko juoksi ajan 51,11 elokuussa, joten lähes ennätysvauhdissa oltiin.  Aika ei ihan riittänyt loppukilpailuun.  Joukkueessa juoksivat:
Tiia-Noora Anttila, Tiina Taskinen, Olivia Härkönen ja Olivia Bojang.

Naisten puolella joukkue lunasti jälleen finaalipaikan ja suoritui erinomaisesti tuoden viestikapulan kuudentena yli maaliviivan ajalla 47,19.  Ehkä pientä hapuilua oli vaihdoissa, mutta muuten hieno suoritus. Joukkue: Veera Pudas, Mette Baas, Ida Ravaska ja Matleena Kuure.

Onnittelut joukkueille!

Naisten joukkue; Veera Pudas, Mette Baas, Ida Ravaska ja Matleena Kuure

N17 joukkue vasemmalta lukien: Olivia Härkönen, Tiia-Noora Anttila, Tiina Taskinen ja Olivia Bojang