Seuran syyskokous pidettiin Veitsiluodon Työväentalolla su 25.11. Kokouksen aluksi jaettiin kunniapalkinnot  ja nautittiin täytekakkukahvit.

2018 palkitut urheilijat:
oikealta vasemmalle:
Tiina Taskinen, Erika Utriainen, Ida Ravaska, Anniina Piipponen, jani Kiiskilä, Sofia Heikonen ja Mette Baas, Kuvasta puuttuvat Veera Pudas, Olivia Bojang, Onni Hirsivaara ja valmentaja Marja Salmela

Palkitut:
Seuran paras urheilija: Mette Baas
Naisurheilija: Sofia Heikonen
Miesuheilija: Jani Kiiskilä
Nuoriurheilija: Olivia Bojang
Sisulisäpoika: Onni Hirsivaara
Sisulisätyttö: Anniina Piipponen
Vuoden kehittyjä: Tiina Taskinen (ensimmäisen kerran SM -kisoissa loppukilpailussa N16)
Vuoden sykähdyttävin hetki:  SM-kulta 4×400 m:n viestijoukkue: Ida Ravaska, Veera Pudas, Erika Utriainen ja Mette Baas
Valmentaja/lihashuoltaja: Erkki Pudas

Timo Zernin muistorahastosta palkittiin SM-mitalistit: Mette, Sofia, Olivia B. sekä 4×400 m:n joukkue; Ida, Veera, Erika ja Mette sekä valmentaja Marja Salmela.

Kahvinjuonnin ja kakunsyönnin jälkeen käytiin käsiksi viralliseen kokouksen asialistaan. Tehtiin mm. seuraavanlaisia päätöksiä:
Puheenjohtajana jatkaa Sami Zerni, samoin sihteerinä Jani Kiiskilä ja taloudenhoitajana Marjatta Ojala  Uudeksi varapuheenjohtajaksi valittiin Niilo Kehus. Johtokunnan
jäseninä jatkavat: Annamari Pudas ja  Risto Mononen sekä uutena valittiin Hannu Peurasaari.

Seuran jaostoina jatkavat yleisurheilu- ja harrastusliikunta- sekä autojaosto. Palloilu- ja naisjaosto lakkautettiin.  Jalkapalloharrastus siirtyy kokonaisuudessaan FC-88:n alle.
Naisjaoston toiminnasta maanantain kuntojumppa siirtyy harrastusliikunnan alaisuuteen ja kesän buffettitoiminta yleisurheilujaoston hoidettavaksi.

Käytiin jaostojen sekä johtokunnan laatimat toimintasuunnitelmat lävitse ja pientä keskusteluakin heräsi aiheiden piiristä.

Seuran talousarvio on reilut 100 000 euroa ja todettiinkin, että summa kerätään pienen pienistä ”puroista” ja toivottiin lasten/nuorten vanhemmista talkootyöhön apukäsiä. Tervetulleiksi toivotamme kaikki toiminnastamme kiinnostuneet.

Tulevan vuoden päätapahtuma on TUL 100 vuotta .tapahtuma Helsingissä 14.-16.6. Osallistumme yhteisvoimisteluesityksistä ainakin kuntoliikuntaosioon ja Espoossa järjestettäviin TUL;n avoimiin mestaruuskilpailuihin M/N17 ja M/N sarjat ovat mukana.kisassa.

Suunta tulevaan vuoteen….Tervetuloa mukaan toimintaan!