Nuorten SM-kisat aloitettiin perjantaina 60 m:n alkuerillä. Ensinnä Konsta Kekäläinen selvitti tiensä huomiseen välierään M 17 sarjassa. Aika 7,39 (7,456) on Konstan ennätys.

N17 erissä oli juoksijoita kaiken kaikkiaan 39. Molemmat edustajamme Tiina Taskinen ja Tiia-Noora Anttila juoksivat ennätyksensä pintaan Tiina sivusi kauden parastaan 8,08 (8,07), aika riitti välieriin. Tiia-Nooran aika jäi hieman välieräpaikasta, aika 8,23 (8,20) ja paikka olisi irronut ajalla 8,20.

N19 sarjassa Veera Pudas voitti alkueränsä ajalla 7,74 (7,70) ja suora loppukilpailupaikka heltisi sijoituksen perusteella. Mette Baas jätti ennakkotiedosta poiketen tämän matkan väliin takareisiongelman vuoksi.

Elisabet Salmela juoksi omassa erässään toisena maaliin ennätysajallaan 7,76 (7,82) ja varmisti suoran jatkopaikan huomiseen välierään.

Tästä on hyvä huomenna jatkaa kisaviikonloppua!

Tsemppiä!

Tulokset löytyvät täältä!