Olivia Bojang N19 hyppäsi pituudessa hopealle omalla ennätystuloksellaan 589, entinen ennätys oli 571 eli 18 cm:n tulosparannus. Olivian sarja oli hyvä; yksi yliastuttu ja muut hypyt 580 – 589 haarukkaan. Tulos 589 on uusi Länsi-Pohjan piiriennätys sekä N17 ja N19 sarjassa, näin Sari Keskitalon ennätykset siirtyivät historiaan. Samoin eilinen kolmiloikan tulos 12,45 on uusi piiriennätys, sehän olikin jo Olivian nimissä, joten vain lukemat muutetaan.

Lähelle palkintosijaa ylisivät N19 Veera Pudas ja N22 Elisabet Salmela 200 m:n juoksussa. Veera juoksi loppukilpailussa ennätyksensä 25,52 (25,86) ja Elisabetin ennätys kirjoitetaan välierän juoksusta 25,67. Loppukilpailussa aika oli 25,78. Molemmat juoksijattaret olivat neljänsiä.

Olivia Härkönen hyppäsi seivästä N17 sarjassa 339, jolla heltisi 6. sija.

Sofia Heikonen hyppäsi kilpaa ensinmäistä kertaa tällä hallikaudella. Hyppäämisen puute näkyi ja tulokseksi jäi 156 cm. Sofian ennätyshän on 171 cm.

Mette Baas jätti tänään juoksut väliin takareisikireyden vuoksi. Toivotaan, että Sofia ja Mette saavat jalat kuntoon ja lajit alkavat jälleen kulkea entiseen malliin.

Onnittelut kaikille hyvistä suorituksista, nyt vain on pitkä kotimatka yötä vasten edessä. Tästä on hyvä ponnistaa kesää kohti.