Ylivieskan SM-viesteissä naisten joukkue saavutti pronssia 4×100 m:llä ajalla 46,99. Naiset tekivät tarkkaa työtä sekä alkuerissä ja loppukilpailuissa täsmälleen sama aika. Joukkueen juoksujärjestys Veera Pudas, Mette Baas, Ida Ravaska ja Tiina Taskinen. Mahti onnittelut pikaviestimitallista!

T15 sarjassa pikaviestiin osallistuivat juoksujärjestyksessä Lotta Pudas, Ella Martimo, Anniina Piipponen ja Anna-Sofia Orajärvi. Tytöt pääsevät vielä ensi vuonnakin tähän sarjaan, ovathan he kilpailleet T12-T14 sarjoissa kesän aikana. Tytöt olivat omassa erässään kolmansia ajalla 53,16. Ihan loppukilpailuun ei vielä päästy, mutta ensi vuonna uusiksi!

Huomenna on vuorossa pitemmät viestit N 4×400 m ja T15 4×800 m. Jännitettävää riittää myös huomiselle!

Lauantain joukkueet: Naiset takarivissä_ Veera, Mette, Ida ja Tiina sekä eturivissä tytöt 15: Lotta, Ella, Anniina ja Anna-Sofia
Naisten 4×100 m pronssijoukkue: Tiina, Veera, Iida ja Mette lennossa!