Arina yhteistyö 2018

Olemme solmineet Osuuskauppa Arinan kanssa Kannustajat -yhteistyösopimuksen vuodelle 2018. Sopimuksen tuottamalla summalla tuetaan seuramme sisulisäikäisten alle 15 vuotiaiden  ja nuorten yleisurheilutoimintaa.

Kiitokset kaikille, jotka kävitte klikkaamassa seuraamme vuoden 2018 yhteistyökumppaneita valitessa.  Nuoret urheilijamme kiittävät!

Tärkeää: Viime vuoden kannattajat eivät automaattisesti siirry tälle vuodelle kannattajiksemme, vaan sinun, Arinan pääjäsen on käytävä aktivoimassa itsesi uudelleen seuramme kannattajaksi vuodelle 2018:

Nwtissä: joko Arinan  Oman S-kanavan nettisivujen kautta tai S-pankin välityksellä.

Jos sinulla ei ole netti yhteyttä,  niin helpoin tapa liittyä Kannustajaksi on, että perheen pääjäsen käy  S-pankissa, Prisma liittymässä VKV:n kannustajaksi. (Tällöin  S-etukortti ja henkilöllisyystodistus mukaan)

Mitä tarkoittaa Kannustajan omille bonuksille ja seurallemme?

VKV:lle se tarkoittaa, että S-ryhmän asiakasomistajien tekemistä ostoista karttuu seuralle sponsoribonusta -> jäsenen bonukset kertyvät samoin kuin tähänkin asti eli seuralle tuleva bonus ei vähennä jäsenen saamaa palautusta.

Arinan alueen S-ryhmään kuuluvista yrityksistä jäsenen/jäsen perheen tekemistä ostoista seura saa ns. lisäbonuksen.   Käyttäkäämme S-ryhmään kuuluvia liikkeitä mm. Prima, S-Market, Sale, Rosso, Emotion, S-Rauta, ABC-asema jne. Mitä useampi Osuuskauppa Arinan pääjäsen liittyy seuramme kannustajaksi ja jäsenperhe keskittää ostoksensa yllä mainittuihin yrityksiin, niin sitä suurempi on seuralle nuorisotyöhön maksettava tukisumma.

Kuka voi toimia Kannustajana?

Kannustajaksi voi liittyä Osuuskauppa Arinan asiakasomistajatalouden pääjäsen, joka haluaa tukea VKV:n nuorisotoimintaa. (henkilön ei tarvitse olla VKV:n jäsen)

Voit myös ladata tiedotteen koneellesi..

[hr]

kannustajat2015