Kilpailuihin ilmoittautuminen

Lähiajan kilpailut, joihin ilmoittautuminen:
Kilpailuihin ilmoittaudutaan kilpailukalenteri.fi -sivuston kautta. Harjoituksissa voit myös suullisesti ilmoittaa ohjaajille kilpailemaan lähdöstä.

Tietoa tulevista kesäkauden kisoista löytyy täältä!

Hieman muistilistaa:
* Kausimaksu sisältää normaalihintaiset ilmoittautumiset (ei jälki-ilmoittautumismaksua), suositus 2 lajia/kisa -> muutos edellisvuosiin.
* Sisulisäkisoissa seuran maksaa sääntöjen mukaisen määrän lajeja, lisälajit maksaa urheilija suoraan järjestäjälle.
* Ilmoittaudu ajoissa, jälki-ilmoittautumisen maksat itse järjestäjän tilille > kuitilla saat normaalimaksun siitä seuran rahastonhoitajalta takaisin.
* Keskustele kotona kisoihin lähdöstä, älä ilmoittaudu turhaan, koska seura joutuu maksamaan etukäteen kisoihin lähtijät ja maksettuja osallistumismaksuja ei saa takaisin.

Uusi säännös hyväksytty yleisurheilujaoston kokouksessa 11.1.2015.

* Jos olet ilmoittautunut kisaan tai kisassa lajeihin, joihin et sitten kisoissa osallistu tai tule ollenkaan kisapaikalle, niin tällöin urheilija suorittaa käyttämättömät ilmoittautumismaksut seuran tilille ilman eri veloitusta FI75 5131 8940 0162 76 Veitsiluodon Kisaveikot yleisurheilu.

Muista aina perua kisa kilpailukalenterin kautta tai  ilmoittaa järjestäjälle sekä taloudenhoitajalle (marjatta.ojala(at)pp.inet.fi  tai 040 7301 839), jos et pääse osallistumaan ilmoittautumaasi kisaan  tai et voi osallistua ilmoittamaasi lajiin;

tällöin:
* järjestäjän työ helpottuu ja ei turhaan kisapaikalla kuuluteta suorituspaikalle
* seura ei maksa ilmoittautumismaksuja turhaan