Kunniakierros 2017

Kunniakierros on Suomen Urheiluliiton ja sen jäsenseurojen yhteinen kampanja, jolla kerätään varoja seurojen, piirien ja Suomen Urheiluliiton nuorisotyöhön.

VKV:ssa keräyksen tuotto menee seuran nuorten ja lasten laadukkaan yleisurheilutoiminnan ylläpitämiseksi  eli ohjaajien/valmentajien koulutukseen, harjoitusvälineisiin, kilpailujen osallistumismaksuihin ja nuorten SM-kisamatkoihin sekä majoituksiin, palkintoihin jne.

Siksi onkin tärkeää, että jokaisen urheilijan taustajoukot lähtevät mukaan keräykseen.

Kerää lomakkeesi täyteen ja palauta se viimeistään tapahtumapäivänä ti 20.6. klo 17,30 – 17,59 välisenä aikana Sauvosaaren kentällä.  Kunniakierros suoritetaan 18,00 – 19,00.

Osallistuja kerää tukijoita, jotka sitoutuvat maksamaan sovitun summan Kunniakerrokseen osallistumisesta. (summa laskutetaan jälkikäteen) Tapahtuma on tunnin mittainen, jonka aikana osallistuja kävelee tai juoksee itselleen sopivalta tuntuvan matkan.
Keräyssummat voivat olla joko kertamaksuja tai kierrosperusteisia.

Viime vuonna keräystuloksemme nousi 5796 euroon.  Tänä vuonna tavoitteenamme on kerätä yhteensä 6000 euron potti!

* Kunniakirrokselle osallistuva kerääjä hankkii tukijoita, jotka suorittavat tukimaksun.  Tukijoiden lukumäärällä ei ole ylärajaa.
* Tukija tai osallistuja maksaa sopimansa summan jokiselta kierrokselta tai sovitun kertamaksun. Suositeltu minimi summa on 15 euroa.  Ylärajaa tukisummille ei ole.
* Tukijana voi olla yksityinen henkilö, yritys tai muu oikeustoimikelpoinen yhteisö.
* Tukijoita voi  kerätä vaikkei itse pääse tapahtumaan.

Keräyslomakkeita jaetaan harjoituksissa ja saa tilata meidän yhteyshenkilöltä:
Sami Kosonen 040 846 6523  / Sammy_Kosonen(at)hotmail.com.

Huomaattehan T/P 14 sarjan ja vanhemmat kilpailijat:  Jos saat SM-kisoista yms. bonusta, niin niiden käyttäminen vaatii osallistumisen kunniakierrokseen.

Lisätietoja myös www.kunniakierros.fi

Tule sinäkin osallistumaan Veitsiluodon Kisaveikkojen kunniakierrostapahtumaan!  Yhdessä keräämme suuren potin VKV:n lasten ja nuorten yleisurheilun tukemiseen!