Kunniakierros 2019

Kunniakierros on SUL:n ja sen jäsenseurojen yhteinen kampanja, jolla kerätään varoja seurojen, piirien ja SUL:n nuorisotyöhön.

Milloin ja missä VKV:n tapahtuma järjestetään?
Kunniakierros suoritetaan Paavonkarin kentällä ke 10.7.2019 alkaen klo 18:00.
Tule paikalle klo 17;30 mennessä ja palauta keräyslista viimeistään tuolloin kentällä.
Tapahtuma on tunnin mittainen, jonka aikana osallistuja kävelee tai juoksee itselleen sopivalta tuntuvan matkan.

Miten seura käyttää tuoton?
Keräyksen tuotto menee lasten ja nuorten yleisurheilutoiminnan järjestämiseen mm. ohjaajien ja valmentajien koulutukseen, harjoitusvälineiden hankintaan, kilpailujen osallistumismaksuihin, lasten ja nuorten leiritys- ja lajipäiväkuluihin, nuorten SM-kisamatkoihin, YAG- ja TIJG –kilpailumatkojen tukemiseen jne.

Siksi onkin tärkeää, että jokaisen urheilijan taustajoukot lähtevät mukaan keräykseen!

Miten keräys toteutetaan?
1) entinen käytäntö eli listakeräys: keräät tukijoita, jotka sitoutuvat maksamaan sovitun summan Kunniakierrokseen osallistumisesta (summa laskutetaan tapahtuman jälkeen)

2) Kunniakierros-mobiilisovelluksen avulla voit kutsua tukijoita, nähdä heidän vastauksensa ja seurata keräyksen tilannetta (seura laskuttaa summat tapahtuman jälkeen) Tätä keräystapaa suositellaan – vähentää tapahtuman jälkeistä kirjaamista.

*Keräyssummat voivat olla joko kertamaksuja tai kierrosperusteisia. Suositeltu minimisumma on 15 euroa. Ylärajaa tukisummille ei ole. (esim. kierrosmaksu: 10 kierrosta, sovittu 3 euro kierros, se tekee 10×3 =30 euroa)

*Tukija voi olla yksityinen henkilö, yritys tai muu oikeuskelpoinen yhteisö.

*Tukijoita voi kerätä vaikkei itse pääse tapahtumaan (tällöin ei kierrosmaksuja).

Kunniakierros-sovelluksen käyttö?
Sovelluksen voit ladata Applen sovelluskauppa App Storesta tai Google Play sisältöpalvelusta. Sovellus toimii sekä suomen ja ruotsin kielellä.

Sovelluksen käyttäjältä vaaditaan kaksi asiaa: sähköpostiosoite, joka toimii käyttäjätunnuksena.
Käyttäjä pitää olla liitettynä seuraan ja sen keräykseen.  Kun sovelluksen käyttäjän nimi on liitetty keräykseen, hän saa sähköpostiinsa pin-koodin, jolla kirjautuu sovellukseen.

Sovelluksen avulla voit kutsua tukijoita sähköpostilla ja seurata oman ja seuran keräyksen edistymistä. Kun lähetät tukijalle sähköpostikutsun, siinä näkyvät lähettäjän profiilikuva, oma saatetekstisi ja Kunniakierroksen terveiset. Tukija vastaa kutsuun valitsemalla haluamansa vaihtoehdon.
Kutsuttujen vastaukset näet sovelluksen tukijat –näkymässä. Jos sovit keräyksesi tukemisesta muuta kautta, niin lisäät tukijasi yhteystiedot sovellukseen; lisää tukija –lomakkeella.

Jos et käytä Kunniakierros –sovellusta, niin keräyslomakkeita voit tulostaa täältä tai pyytää Marjatalta: marjatta.ojala(at)pp.inet.fi

Olethan mukana keräämässä tai tukemassa  mahdollisimman suurta pottia VKV:n lasten ja nuorten yleisurheilun tukemiseksi?

Jos jäi jotain kysyttävää, niin ole yhteydessä; marjatta.ojala(at)pp.inet.fi